Zalando-sovellus

Zalando-sovelluksen avulla voit katsastaa parhaat trendit ja tilata suosikkisi suoraan älypuhelimellasi tai tabletillasi. Löydät suosikkituotteesi helposti ennakoivan hakutoiminnon avulla, selaamalla tuotekategorioita tai skannaamalla suoraan näkemäsi tuotteen viiva- tai ruutukoodin*. Voit tallentaa tuotteita toivelistallesi tai ostoskoriisi ja synkronoida ne asiakastilisi kanssa – näin asiakastilisi, toivelistasi ja ostoskorisi ovat saatavilla kaikilla käyttämilläsi laitteilla. Toimitus on myös sovelluksen kautta tilattaessa aina ilmainen.

Lataa ilmainen Zalando-sovellus ja nauti turvallisesta ja hauskasta verkkoshoppailusta missä ja milloin haluat!

Zalando-sovellus on saatavilla Android-älypuhelimille ja -tableteille, Windows-älypuhelimille sekä iOS-laitteille iPhone-, iPad- ja iPod touch.

*Viiva-/ruutukoodinlukija on saatavilla vain IPhone- ja Ipod touch -laitteille.