Ostoskori

Ostoskorissasi näet kaikki tähän mennessä valitsemasi tuotteet. Myös edellisillä kerroilla ostoskoriin siirtämäsi tuotteet ovat näkyvillä. Ostoskorissa voit vielä tarkistaa tuotteet sekä haluamasi värit, koot ja kappalemäärän sekä tarvittaessa muuttaa niitä. Myös tilauksen kokonaishinta ja arvioitu toimitusaika ilmoitetaan ostoskorissa. Pääset jatkamaan tilauksen tekemistä klikkaamalla painiketta "Kassalle". Otathan huomioon, että tuotteita ei voi varata ostoskorissa, vaan saatavilla olevat tuotteet toimitetaan vain vahvistettujen tilausten perusteella.

1. Väri, koko ja lukumäärä
  2. Kokonaissumma
  3. Arvioitu toimitusaika
  4. Siirry kassalle