Paketin saapumisilmoitus

Mikäli olet tallentanut matkapuhelinnumerosi asiakastilisi käyttäjätietoihin, saat tekstiviestin, kun pakettisi on saapunut MyPack-palvelupisteeseesi. Jos et ole antanut matkapuhelinnumeroasi, saat tavallisen ilmoituksen sähköpostitsepostitse, kun pakettisi on noudettavissa.

Voit lisätä matkapuhelinnumerosi asiakastilisi kohdasta "Käyttäjätietojen muokkaus". Tieto päivittyy seuraavaan tilaukseesi.

1. Valitse Käyttäjätietojen muokkaus
  2. Syötä matkapuhelinnumerosi

Jos et seitsemän päivän kuluessa ole noutanut pakettiasi, saat tekstiviestimuistutuksen tai muistutuksen sähköpostitse. Jos tilausta ei noudeta 14 päivän kuluessa sen saapumisesta MyPack-palvelupisteeseen, paketti palautuu Zalandolle.

Huomioithan, että mikäli lisäät puhelinnumerosi asiakastilillesi tilauksen teon jälkeen, se ei valitettavasti päivity jo tehdylle tilauksellesi.

Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.