Noutopisteen valinta ja paketin säilytys

Voit tilausta tehdessäsi itse valita MyPack-noutopisteen, josta mieluiten haet pakettisi. Siirryttyäsi kassalle sinulle näytetään automaattisesti kolme toimitusosoitettasi lähinnä sijaitsevaa noutopistettä. Voit valita jonkin ehdotetuista noutopisteistä klikkaamalla "Valitse noutopiste" tai syöttää uuden katuosoitteen, postinumeron tai postitoimipaikan valitaksesi jonkin toisen noutopisteen. Näin voit noutaa pakettisi siitä toimipisteestä, joka on sinulle kätevin. Jos valitsit vahingossa väärän noutopisteen, voit peruuttaa tilauksesi asiakastililläsi, jos tilauksesi ei ole vielä siirtynyt käsiteltäväksi.

Noutopisteen vaihtaminen tilaukselle jälkikäteen ei valitettavasti ole mahdollista.

Tilaustasi säilytetään MyPack-pisteessä 14 päivää sen saapumisesta. Mikäli et tämän ajan kuluessa ole noutanut pakettiasi, se palautuu takaisin Zalandolle.