Tilaustapahtuma

Zalandolta löydät kaikki suomalaisten suosikkibrändit. Meillä on myynnissä tuotteita yli 1500:lta eri valmistajalta! Alta löydät ohjeet tilauksen tekemiseen.

Valittuasi tuotteet ostoskoriin voit siirtyä seuraavaan tilausvaiheeseen klikkaamalla painiketta "Kassalle". Kirjaudu käyttäjätunnuksillasi Zalando-asiakastilillesi, jos et vielä ollut kirjautuneena sisään.

Ensimmäisessä vaiheessa sinun tulee syöttää toimitus- ja laskutusosoite, mikäli et ole vielä tallentanut ensisijaista toimitus- ja laskutusosoitetta asiakastilillesi. Vahvista tiedot ja siirry valitsemaan maksutapa painikkeesta "Seuraava". Valitse haluamasi maksutapa ja anna maksuun tarvittavat tiedot. Jos sinulla on etukuponki tai lahjakortti, syötä koodi sille varattuun ruutuun ja klikkaa "Lunasta". Klikkaamalla "Seuraava" pääset viimeiseen tilausvaiheeseen, jossa voit vielä kerran tarkastaa tilauksesi tiedot. Varmista myös, että olet lunastanut mahdolliset etukuponkisi ja lahjakorttisi, ennen kuin lähetät tilauksen. Vahvista tilaus painikkeesta ”Lähetä tilaus”.

Otathan huomioon, että tilauksesi siirtyy käsiteltäväksi välittömästi, kun olet saanut tilausvahvistuksen lähettämästäsi tilauksesta. Tämän vuoksi osoitteenmuutoksesi ei  rekisteröidy onnistuneesti jo lähettämääsi tilaukseen, vaan osoitteenmuutos astuu voimaan vasta seuraavan tilauksesi yhteydessä.

Mikäli haluat tilata lahjaksi, tulee sinun vaihtaa ensisijainen toimitusosoitte ja tilauksen vastaanottaja. Tämä onnistuu helpoiten kirjautumalla asiakastilillesi ja lisäämällä uuden ensisijaisen toimitusosoitteen ennen tilauksen tekemistä kohdassa asiakastiedot -> Ensisijainen toimitusosoite -> lisää uusi osoite.

Huomioithan, että tilauksen pystyy toistaiseksi tekemään ainoastaan verkkokaupassamme, eikä esimerkiksi puhelimitse.