Tilaaminen

Tilaustapahtuma

Zalandolta löydät kaikki suomalaisten suosikkibrändit. Meillä on myynnissä tuotteita yli 1500:lta eri valmistajalta! Alta lö Read more

Ostoskori

Ostoskorissasi näet kaikki tähän mennessä valitsemasi tuotteet. Myös edellisillä kerroilla ostoskoriin siirtämäsi Read more

Tuotteen lisääminen ostoskoriin

Kun olet valinnut haluamasi värin ja koon, voit lisätä tuotteen ostoskoriin klikkaamalla painiketta "Lisää ostoskoriin". Read more

Tuotetiedot

Haun jälkeisellä tuoteluettelosivulla saat lisätietoa tuotteesta viemällä hiiren osoittimen tuotekuvan päälle. Tä Read more