Uusi salasana asiakastilille

Jos olet unohtanut asiakastilisi salasanan, sisäänkirjautumisalueella on toiminto "Unohditko salasanasi?". Klikkaamalla siitä saat tunnin kuluessa sähköpostiisi linkin uuden salasanan luomista varten. Sähköpostilinkin kautta pääset jälleen asiakastilillesi, jolloin voit vaihtaa salasanasi ja saat asiakastilin jälleen käyttöösi. Mikäli linkki ei avaudu suoraan sähköpostiviestistäsi, kopioi se selaimesi osoiteriville. Linkki on voimassa kolme tuntia. Jos et saa sähköpostia lainkaan, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.