Asiakastili

Uusi salasana asiakastilille

Jos olet unohtanut asiakastilisi salasanan, sisäänkirjautumisalueella on toiminto "Unohditko salasanasi?". Klikkaamalla siitä Read more

Asiakastilin sulkeminen

Jotta voimme poistaa tai lukita asiakastilisi, tarvitsemme sinulta kirjallisen pyynnön esimerkiksi sähköpostitse. Read more

Osoitetiedot asiakastilillä

Asiakastilisi kohdassa "Osoitetiedot" voit tallentaa laskutus- ja toimitusosoitteesi tulevia tilauksia varten. Laskutusosoitteita voi olla Read more